Carnaval 2022

Beste Carnavalisten,

 

Helaas hebben wij als carnavalsvereniging ook dit jaar moeten besluiten om geen prinsenpaar en/of jeugdprinsenpaar te proclameren.

We zijn als Nachuule unaniem van mening dat we gezien de situatie en de maatregelen rondom corona een prinsenpaar en jeugdprinsenpaar geen waardig seizoen kunnen geven. Vandaar dat wij wederom met pijn in ons hart dit besluit hebben moeten nemen.

Dit betekent dat de Proclamatie op zondag 16 januari en de prinsenreceptie op zondag 13 februari niet door zullen gaan. Alle overige activiteiten zijn vooralsnog onder voorbehoud i.v.m. de dan geldende corona maatregelen. Check regelmatig onze site (www.nachuule.nl) en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Ook dit jaar organiseren de Nachuule wederom een poster ontwerpwedstrijd. Download via de site (www.nachuule.nl ) het posterformat. Ontwerp naar lust en plezier op het formaat van een A4. Lever je ontwerp digitaal in (scannen of foto) via info@nachuule.nl vóór 24 januari 2022. Het winnende ontwerp wordt de carnavalsposter 2022 van CV De Nachuule. Deze poster wordt dan zoals elk jaar o.a. overhandigd aan de sponsoren en aan de ‘Vrung van de Nachuule’. De winnende poster is tevens te downloaden via de website van de Nachuule.

Net zoals de voorgaande twee jaren kun je wederom “Vrund van de Nachuule” worden en ontvang je de speciale Vrund-van-de-Nachuule-seizoensmedaille 2022 en de carnavalsposter.  Via de mail word je dan tevens op de hoogte gehouden van alle Nachuule nieuws. Aanmelden kan via www.nachuule.nl

Categorieën: